Å fornye taket ditt kan være en av de beste investeringene du noen gang vil gjøre for hjemmet ditt. Og det er nettopp det vår bedrift spesialiserer seg på. Vi fornyer taket ditt og gir det en helt ny glans og beskyttelse.

Det er ingenting som kan forandre utseendet og funksjonaliteten på et tak som riktig takfornying. Vår bedrift spesialiserer seg på å gjøre nettopp det. Vi tilbyr en komplett tjeneste som inkluderer høytrykksspyling, utskiftning av skadet takstein, impregnering av tak, og lakkering og sprøytemaling.

Vi bruker den nyeste teknologien og utstyr for å sørge for at taket ditt blir skikkelig renset og alt skitt og avfall blir fjernet. Vi tar oss tid til å nøye inspisere taket for å finne alle områdene som trenger oppmerksomhet, og vi jobber hardt for å sikre at resultatet er en ren og frisk takoverflate.

Utskiftning av skadet takstein er en annen viktig del av vår tjeneste. Skadet takstein kan føre til lekkasje og skade på hjemmet ditt. Derfor tar vi oss tid til å inspisere taket for skader og erstatter eventuelle ødelagte takstein med nye. Vi bruker kun de beste materialene og teknikkene for å sikre at taket ditt er beskyttet mot skader og værforhold.

Impregnering er også en viktig del, vi bruker spesialbehandling for å forhindre fuktinntrenging og dette vil forlenge levetiden til taket ditt. Vi bruker kun de beste produktene for å sikre at taket ditt får den beste beskyttelsen mulig.

Lakkering og sprøytemaling er også en del av denne pakken. Vi tilbyr et bredt utvalg av farger og teknikker for å gi taket ditt et nytt og friskt utseende. Vi tar oss tid til å diskutere med deg om ønsker og preferanser for å sikre at resultatet blir akkurat som du ønsker det.

Vi tar oss tid til å sikre at alle deler av taket ditt er i topp stand, og vi bruker kun de beste produktene og teknikkene for å sikre at resultatet er en takoverflate som er beskyttet og ser fantastisk ut. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og få en gratis befaring av taket ditt.

Bestill en gratis befaring.

Kontaktskjema

Arnt-Olav Sundal

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Verdi

Fantastisk utført arbeid på rekordtid, gjorde avtale på en tirsdag og på torsdag ser det ut som nytt hus.

Tjenesten: Takreparasjon

Karol Marek

Positivt: Profesjonalisme

Veldig fornøyd ! Dyktige folk 👌🏻💪🏻

Tjenestene: Takinspeksjon, Takreparasjon

Kristin Høegh Larsen

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet

Pavel og hans medarbeidere er proffe fagfolk. Vi er veldig fornøyd med det de har utført ang takfornying, snekkring , malings arbeid og div.

Tjenestene: Takinspeksjon, Reparasjon av takrenne

Stian Engen

Meget hyggelig befaring med tips til best fremgangsmåte.

Martyna Osińska-Dykier

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Verdi


Tjenestene: Takinspeksjon, Takreparasjon, Reparasjon av takrenne

Barbara Olik

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet, Responsivitet, Verdi

Pat M

Tjenestene: Takinspeksjon, Installasjon av takrenne, Lufting av loft, Takreparasjon, Installasjon av tak, Reparasjon av takrenne, Installasjon av takvindu, Takreparasjon ved skade etter storm og vind, Reparasjon av takvindu
 
Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet, Responsivitet, Verdi

Reda Consulting

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet, Responsivitet, Verdi

Wiesław Olik

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet, Responsivitet, Verdi

Sebastian Kielbicki

Tjenesten: Takreparasjon
Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme

Dette gjør vi

1. Høytrykksspyling

Høytrykkspyling kan fjerne skitt og alger som har samlet seg på taket over tid, mens rensing kan fjerne gamle fliser, mose, og andre uønskede ting som kan ødelegge taket ditt.

Vi bruker kun de beste utstyret og teknikkene for å sikre at taket ditt ikke bare ser bra ut, men også vil vare lenge. Vi tar også hensyn til miljøet, og bruker kun rengjøringsmidler som er trygge for både mennesker og dyr.

Med vår takfornyingstjeneste kan du være sikker på at taket ditt vil se ut som nytt igjen, og at det vil beskytte hjemmet ditt i mange år fremover. Ikke la taket ditt forfalle, kontakt oss i dag for å få en gratis befaring og la oss ta vare på taket ditt!

2. Utskiftning av skadet takstein

Takstein er en viktig del av taket og beskytter hjemmet ditt mot vær og vind. Men over tid kan taksteinen bli skadet eller slitt, noe som kan føre til lekkasjer og andre problemer. Våre erfarne taktekkere vil inspisere taksteinen og identifisere eventuelle problemer. Vi kan reparere skader eller, hvis det er nødvendig, bytte ut taksteinen helt.

Vi vil jobbe sammen med deg for å finne den beste løsningen for ditt tak og budsjett. Vår ekspertise betyr at vi kan gi råd om hvilken type takstein som vil være best egnet for din eiendom, avhengig av faktorer som klima og omgivelsene.

 

3. Impregnering

Impregnering av tak kan forhindre at vann og fuktighet trenger inn i taket ditt, og kan hindre lekkasjer og skader på taket. Vår profesjonelle takfornyingstjeneste inkluderer impregnering, og vi har et dedikert team av eksperter som vil sørge for at jobben blir gjort riktig.

Når taket er impregnert kan du være trygg på at taket ditt er beskyttet mot vær og vind, og vil se bra ut i mange år fremover. Ikke la taket ditt forfalle, kontakt oss i dag for en gratis prisvurdering og la oss ta vare på taket ditt!

4. Lakkering / Sprøytemaling

Lakkering og sprøytemaling av tak kan gi taket ditt et nytt utseende og forlenge levetiden til taket. Vår erfarne team vil bruke den nyeste teknologien og de beste materialene for å sikre at jobben blir gjort riktig.

Vi tilbyr en rekke forskjellige farger og stiler, slik at du kan velge det som passer best for hjemmet ditt.

Vi tar også hensyn til miljøet, og bruker kun maling og lakk som er trygge for både mennesker og dyr. Vi garanterer også at jobben vil bli gjort på en effektiv måte, og at vi vil holde arbeidsplassen ren og ryddig gjennom hele prosessen.

Med takfornying fra oss kan du være trygg på at taket ditt vil se ut som nytt igjen og beskytte hjemmet ditt i mange år fremover.

Bestill en gratis befaring.

Ingen oppdrag er for store. Vi utfører arbeid på private boliger og fritidseiendommer, og for bedrifter og kommuner i Vestfold og Telemark.

Taktekking