Taktekking er en viktig del av å bygge eller renovere et hus. Det er avgjørende for å beskytte bygningen mot vær og vind, og for å skape et trygt og komfortabelt miljø inne i huset.

Det finnes mange forskjellige materialer som kan brukes til taktekking, inkludert asfaltshingel, takstein, metallplater og skifer. Valget av materiale avhenger av en rekke faktorer, inkludert klimaet i området, bygningens stil og budsjettet for prosjektet.

Når man skal legge taktekking, er det viktig å følge riktig prosedyre for å sikre at taket blir solid og tett. Dette inkluderer å installere en vanntett membran under taktekkingen, som vil bidra til å forhindre lekkasjer og fuktskader.

Det er også viktig å sikre at taktekkingen blir installert riktig rundt takvinduer, skorsteiner og andre gjennomføringer for å hindre at vann trenger inn.

Å vedlikeholde taktekkingen er også viktig for å forlenge levetiden til taket. Regelmessig inspeksjon og rengjøring kan bidra til å oppdage eventuelle skader eller problemer før de blir alvorlige.

Alt i alt spiller taktekking en viktig rolle i å beskytte huset ditt og holde det trygt og tørt. Ved å velge riktig materiale og følge riktig prosedyre for installasjon og vedlikehold, kan du være sikker på at taket ditt vil vare i mange år fremover.

Bestill en gratis befaring.

Kontaktskjema

Arnt-Olav Sundal

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Verdi

Fantastisk utført arbeid på rekordtid, gjorde avtale på en tirsdag og på torsdag ser det ut som nytt hus.

Tjenesten: Takreparasjon

Karol Marek

Positivt: Profesjonalisme

Veldig fornøyd ! Dyktige folk 👌🏻💪🏻

Tjenestene: Takinspeksjon, Takreparasjon

Kristin Høegh Larsen

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet

Pavel og hans medarbeidere er proffe fagfolk. Vi er veldig fornøyd med det de har utført ang takfornying, snekkring , malings arbeid og div.

Tjenestene: Takinspeksjon, Reparasjon av takrenne

Stian Engen

Meget hyggelig befaring med tips til best fremgangsmåte.

Martyna Osińska-Dykier

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Verdi


Tjenestene: Takinspeksjon, Takreparasjon, Reparasjon av takrenne

Barbara Olik

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet, Responsivitet, Verdi

Pat M

Tjenestene: Takinspeksjon, Installasjon av takrenne, Lufting av loft, Takreparasjon, Installasjon av tak, Reparasjon av takrenne, Installasjon av takvindu, Takreparasjon ved skade etter storm og vind, Reparasjon av takvindu
 
Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet, Responsivitet, Verdi

Reda Consulting

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet, Responsivitet, Verdi

Wiesław Olik

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet, Responsivitet, Verdi

Sebastian Kielbicki

Tjenesten: Takreparasjon
Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme

Dette gjør vi

1. Takrenner

Vi har erfaring med å arbeide med alle typer tak og takrenner, og vår ekspertise betyr at vi kan håndtere alt fra enkle rensejobber til komplekse reparasjoner og utskiftninger av takrenner.

Vårt team av erfarne taktekkere vil først inspisere takrennene dine og identifisere eventuelle problemer. Hvis det er nødvendig å bytte ut takrennene, vil vi sørge for å bruke materialer av høyeste kvalitet og installere dem på en måte som sikrer at de er stabile og holdbare.

Derfor anbefaler vi å kontakte vår bedrift for å få profesjonell hjelp med takrennene dine. Vi vil sørge for at arbeidet blir utført effektivt og trygt, og at taket ditt er beskyttet mot fremtidige skader.

2. Takstein

Takstein er en viktig del av taket og beskytter hjemmet ditt mot vær og vind. Men over tid kan taksteinen bli skadet eller slitt, noe som kan føre til lekkasjer og andre problemer. Våre erfarne taktekkere vil inspisere taksteinen og identifisere eventuelle problemer. Vi kan reparere skader eller, hvis det er nødvendig, bytte ut taksteinen helt.

Vi vil jobbe sammen med deg for å finne den beste løsningen for ditt tak og budsjett. Vår ekspertise betyr at vi kan gi råd om hvilken type takstein som vil være best egnet for din eiendom, avhengig av faktorer som klima og omgivelsene.

 

3. Blikkarbeid

Blikkarbeid er en viktig del av taktekking, og vår erfaring og ekspertise betyr at vi kan håndtere alt fra mindre reparasjoner til store installasjoner. Vi kan anskaffe og installere takrenner, nedløp, avløp, takplater og andre tilbehør som er nødvendige for å beskytte taket ditt og hjemmet ditt.

Vi bruker kun materialer av høy kvalitet for å sikre at blikkarbeidet vårt er av høyeste standard. Våre ansatte er sertifiserte og godt trente for å håndtere alle typer blikkarbeid. Vi garanterer at arbeidet vårt er av høyeste kvalitet og vil tilfredsstille dine behov og forventninger.

Ta kontakt med oss for å diskutere dine behov og få en gratis befaring av taket ditt. Vi vil gi deg en tilpasset løsning og en konkurransedyktig pris for å sikre at taket ditt og hjemmet ditt er beskyttet mot vær og vind i mange år fremover.

Bestill en gratis befaring.

Ingen oppdrag er for store. Vi utfører arbeid på private boliger og fritidseiendommer, for bedrifter og kommuner i Vestfold og Telemark. 

Taktekking